ID: 138907 Na predaj iný byt Bulharsko investičné prenájom

Iný byt Bulharsko investičné

Cena: 19 900,00 €
Cena za m²: 19 900,00 €
Mesačná splátka hypotéky: 68,68 €
Počet zobrazení ponuky: 393 x
Výmera: 1 m²
Balkón: áno
Poschodie: 0/0
Stav: veľmi dobrý
Energ. trieda: A

Popis iného bytu

Splníme vaše sny o nehnuteľnosti pri mori.
www.bulgariaproperty.sk
Či už túžite po ruchu letoviska alebo relaxe, sme tu pre vás. Profesionálny servis počnúc výberom vhodnej nehnuteľnosti, až po samotné odovzdanie kľúčov k vášmu druhému domovu.
Po celý rok môžete mať pasívny príjem z prenájmu nehnuteľnosti, alebo ju využívať na rekreačné účely. Vyberte si z apartmánov priamo pri mori, v lyžiarskych lokalitách, kúpeľných alebo v golfových rezortoch.
Nenechajte svoje peniaze strácať hodnotu. Vložiť ich do nehnuteľnosti je ideálne riešenie, ako sa vyhnúť následkom vysokej inflácie na Slovensku. Nehnuteľnosť, ktorej hodnota počas budúcich rokov vzrastie, vám môže slúžiť ako skvelý zdroj príjmov v čase vášho dôchodku. To platí v prípade, že sa rozhodnete ju prenajímať, ale aj ak ju budete chcieť predať.
Prevedieme vás Bulharskom tak, aby ste sa cítili ako doma – zabezpečíme letenky, transfery, ubytovanie, obhliadky podľa vášho výberu, a to všetko samozrejme s profesionálnym prístupom a podporov zo strany miestnych kontaktov a našich spolupracovníkov. Budete v dobrých rukách.
Nečakajte pridlho a zabezpečte si cenovo dostupnú nehnuteľnosť v Bulharsku ešte dnes.
www.bulgariaproperty.sk

Ev. číslo: 138907 Kontakt maklér: 0905878600, kontakt pobočka: 0917206206.

obchodný riaditeľ spoločnosti, konateľ arch.Kočuta Tibor

 foto

Byty v oblastiach: Okres Žilina, Okres Bytča, Rajec, Rajecké Teplice,

Domy a pozemky v oblastiach: Okres Žilina,

Popis lokality Bulharsko investičné

more, hory, golf, kúpele

V blízkosti iného bytu sa nachádza

bankomat (do 100m), pošta (do 100m), detské ihrisko (do 100m), škôlka/jasle (do 100m), obchod (do 100m), nemocnica/zdravotné stredisko (do 100m), škola (do 100m), zastávka verejnej dopravy (do 100m), letisko (8.121km)

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti.

Tu sa Vám zobrazia nehnuteľnosti, ktoré ste si pozerali na našom webe v minulosti.
Prebieha načítavanie