ID: 138876 Bulharsko SKI&GOLF s terasou na predaj 2 izbový byt

2 izbový byt Bulharsko SKI&GOLF s terasou

Cena: 55 000,00 €
Cena za m²: 696,20 €
Mesačná splátka hypotéky: 189,82 €
Počet zobrazení ponuky: 361 x
Výmera: 79 m²
Balkón: áno
Poschodie: 2/5
Stav: veľmi dobrý
Energ. trieda: A

Popis 2 izbového bytu

Na predaj krásny slnečný a zariadený 2izbový apartmán v Terra Complexe, blízko golfového ihriska a 7 km od lyžiarskeho strediska Bansko. Terra Complex Hotel sa nachádza v nádhernom údolí Razlogu, malebnej novovybudovanej turistickej destinácii.
Apartmán sa nachádza v Balcan House, na druhom poschodí, s celkovou plochou 79,81m2.
Dispozične pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby s kuchynkou vybavenou rúrou, keramickou varnou a chladničkou. Obývací priestor má pohovku, konferenčný stolík a televízor s televíznou jednotkou. Spálňa je krásne zariadená dvoma posteľami, nočnými stolmi a šatníkom. Z oboch miestností je prístup na balkón s nádherným výhľadom na golfové ihrisko a Pirin Mountain. Kúpeľňa je vybavená umývadlom, toaletou a vaňou. V apartmáne sú osadené moderné elektrické radiátory s ovládaním cez WiFi.
Správcovský poplatok je 20,40 EUR/m2/rok.
Terra Complex sa nachádza na úpätí Mountain Pirin Mountain, s výhľadom na majestátne 18 jamkové golfové ihrisko a je ideálny na relaxačnú dovolenku.
Hotel je otvorený po celý rok a ponúka jedinečné príležitosti na relaxáciu, prvotriednu pohostinnosť a skvelé podmienky pre lyžovanie v zime, golf od jari po jeseň, kúpele a relax po celý rok.
Complex TERRA je moderný bytový komplex, ktorý pozostáva zo 4 oddelených budov, ktoré sa nachádzajú hneď vedľa golfového ihriska Pirin, ktoré navrhol profesionálny hráč Ian Woosnam.
Terra Complex ponúka reštauráciu, lobby bar s herným salónikom (biliard, stolný tenis atď.). K dispozícii je aj detská herňa, konferenčná sála a vynikajúce kúpeľné centrum s vonkajším a vyhrievaným vnútorným bazénom, vírivou, steamom, saunou a bohatou škálou kozmetiky a relaxácie liečby a terapie. V zimnej sezóne môžu hostia využívať bezplatnú kyvadlovú dopravu k lyžiarskym vlekom, lyžiareň a prenájom lyží.
* Kozmetické štúdio
* Kúpeľná kapsula
* Romantický vírivka pre dvoch
* Kúpeľ Cleopatra
* Aróma vírivka
* Masážne salóny
* Najnovšie v zónach Thermo s tradičným tureckým kúpeľom, parným kúpeľom a saunou.

Na objednávku sú k dispozícii aj terapie, ktoré sú špecificky prispôsobené na relaxáciu tela po náročnom dni na lyžiach, ako aj exotické procedúry, ako je tradičná thajská masáž, chianti vínna terapia, havajská terapia so sopečnými kameňmi, hlinenými masážami a peelingom pieskom v piesku v piesku Turecký kúpeľ a hamam-masáž s penou, arómami, čokoládovými terapiami, antilululitnými programami, športovou masážou, terapiou tváre a horskou masážou.

Ev. číslo: 138876 Kontakt maklér: 0905878600, kontakt pobočka: 0917206206.

obchodný riaditeľ spoločnosti, konateľ arch.Kočuta Tibor

 foto

Byty v oblastiach: Okres Žilina, Okres Bytča, Rajec, Rajecké Teplice,

Domy a pozemky v oblastiach: Okres Žilina,

Popis lokality Bulharsko SKI&GOLF s terasou

ski&golf

V blízkosti 2 izbového bytu sa nachádza

bankomat (do 100m), pošta (do 500m), detské ihrisko (do 100m), škôlka/jasle (10 minút), obchod (do 100m), nemocnica/zdravotné stredisko (10 minút), škola (10 minút), zastávka verejnej dopravy (do 500m),

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti.

Tu sa Vám zobrazia nehnuteľnosti, ktoré ste si pozerali na našom webe v minulosti.
Prebieha načítavanie