ID: 138874 Bulharsko SKI Bansko s krbom na predaj 1 izbový byt

1 izbový byt Bulharsko SKI Bansko s krbom

Cena: 49 900,00 €
Cena za m²: 941,51 €
Mesačná splátka hypotéky: 172,21 €
Počet zobrazení ponuky: 367 x
Výmera: 53 m²
Balkón: áno
Poschodie: 1/5
Stav: veľmi dobrý
Energ. trieda: A

Popis 1 izbového bytu

Na predaj slnečný nezariadený a priestranný 2izb apartmán s krbom v rezorte PIRIN RIVER, ktorý sa nachádza v pešej vzdialenosti od lanovky Gondola a Starého mesto Bansko.
Apartmán sa nachádza na prvom poschodí, orientovaný na juh/ západ, s celkovou rozlohou 52, 87m2, z ktorých zastavaná oblasť je 39,24 m2. a spoločné časti sú 13,63m2.
Dispozične pozostáva z chodby, obývacej izby s vybavenou kuchynkou a krbom. Kúpeľňa je vybavená toaletou, umývadlom, sprchovacím kútom, samostatným boilerom na teplú vodu a práčkou.
Apartmán je vhodný aj na celoročné bývanie ale aj prenájom.
Správcovský poplatok je 12 EUR/m2/rok a zahŕňa čistenie a osvetlenie spoločných priestorov, údržba výťahu, televízie a internetu.
Hotel Pirin River Ski, Fun a Family sa nachádza na pokojnom mieste pri rieke, 10 minút chôdze od hlavného námestia a lanovky Gondola. Súčasťou hotela je tiež detský klub, ktorý bezplatne organizuje rôzne aktivity, bezplatné Wi -Fi vo všetkých spoločných priestoroch a podzemné parkovisko.
Hotel Pirin River Ski, Fun and Family má vnútorný vyhrievaný bazén, parnú miestnosť, 2 sauny a fitness, ktoré hostia hotela môžu bezplatne používať. Hostia si môžu vychutnať širokú škálu masážnych terapií pre telo a tvár s vysoko kvalitnou profesionálnou kozmetikou.
Reštaurácia na mieste podáva bufetové raňajky s domácimi špecialitami a rozmanitými večere bufetu s tradičnými a medzinárodnými jedlami. Hotel má tiež bar, špecializujúci sa na koktaily, kávu a ponúka až 15 značiek piva.
Hotel poskytuje bezplatnú kyvadlovú dopravu k lanovke a k dispozícii je za poplatok podzemná garáž, ako aj bezplatné verejné parkovanie pred hotelom. Na požiadanie je možný transfer z letísk Sofia, Plovdiv, Kavala a Thessaloniki.

Ev. číslo: 138874 Kontakt maklér: 0905878600, kontakt pobočka: 0917206206.

obchodný riaditeľ spoločnosti, konateľ arch.Kočuta Tibor

 foto

Byty v oblastiach: Okres Žilina, Okres Bytča, Rajec, Rajecké Teplice,

Domy a pozemky v oblastiach: Okres Žilina,

Popis lokality Bulharsko SKI Bansko s krbom

lyžiarske stredisko

V blízkosti 1 izbového bytu sa nachádza

bankomat (do 100m), pošta (do 100m), detské ihrisko (do 100m), škôlka/jasle (10 minút), obchod (do 100m), nemocnica/zdravotné stredisko (10 minút), škola (10 minút), zastávka verejnej dopravy (do 500m),

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti.

Tu sa Vám zobrazia nehnuteľnosti, ktoré ste si pozerali na našom webe v minulosti.
Prebieha načítavanie