ID: 138592 TOP ponuka Na predaj Martin rodinný dom

Rodinný dom TOP ponuka Martin

Cena: dohodou 
Cena za m²: n/a
Mesačná splátka hypotéky: N/A
Počet zobrazení ponuky: 1346 x
Výmera: 300 m²
Pozemok: 684 m²
Počet izieb: 5
Stav: dobrý
Energ. trieda: D

Popis rodinného domu

Na predaj rodinný dom Martin - Stráne. Dom sa nachádza v tichej lokalite a je vhodný pre rodinu s deťmi. Pozostáva z troch poschodí. Výmera pozemku je 684 m2. Úžitková plocha domu je 300m2. Na prízemí sa nachádza dvojgaráž, špajza, izba s krbovými kachľami, kotolňa, práčovňa a WC. Na prvom poschodí sa nachádza priestranná obývačka spojená s kuchyňou, tri izby, špajza, kúpeľňa spojená s WC. Na druhom poschodí sa nachádzajú dve veľké izby, kuchyňa, kúpeľňa s WC. Pred domom je upráva pozemku mačacími hlavami. Za dpmom sa nachádza upravená záhrada a zimná záhrada. Zimná záhrada má veľkosť cca 30m2 a poskytuje majiteľom súkromie a relax počas celého roku. Vykurovanie je plynovým kotlom. Ev. číslo: 138592 Kontakt maklér: 0905878600, kontakt pobočka: 0917206206.

obchodný riaditeľ spoločnosti, konateľ arch.Kočuta Tibor

 foto

Byty v oblastiach: Okres Žilina, Okres Bytča, Rajec, Rajecké Teplice,

Domy a pozemky v oblastiach: Okres Žilina,

Popis lokality Martin

tichá lokalita

V blízkosti rodinného domu sa nachádza

bankomat (nad 1km), pošta (do 500m), detské ihrisko (nad 1km), škôlka/jasle (nad 1km), obchod (do 500m), nemocnica/zdravotné stredisko (nad 1km), škola (nad 1km), zastávka verejnej dopravy (do 500m), prístupová cesta (na pozemku), vodovod (na pozemku), rozvod elektriny (na pozemku), kanalizácia (na pozemku), plynovod (na pozemku), letisko (7.826km)

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti.

Tu sa Vám zobrazia nehnuteľnosti, ktoré ste si pozerali na našom webe v minulosti.
Prebieha načítavanie