ID: 138570 TOP ponuka Bulharsko Pomorie *****Sunset resort 2 izbový byt na predaj

2 izbový byt TOP ponuka Bulharsko Pomorie *****Sunset resort

Cena: 69 900,00 €
Cena za m²: 1 165,00 €
Mesačná splátka hypotéky: 241,24 €
Počet zobrazení ponuky: 906 x
Výmera: 60 m²
Balkón: áno
Poschodie: 8/11
Stav: po rekonštrukcii
Energ. trieda: A

Popis 2 izbového bytu

Predstavujeme vám na predaj plne vybavený apartmán 2kk s balkónom s bočným výhľadom na more, ktorý sa nachádza v luxusnom rezidenčnom 5***** hviezdičkovom rezorte hotelového štýlu priamo na pláži kde máte k dispozícii kompletné služby aj servis. Hotelový komplex sa nachádza na južnej pláži letovisko Pomorie, priamo na pobreží, piesočná pláž je dlhá 400 m.

Apartmán sa predáva plne vybavený, podľa aktuálnych fotografií! Veľmi atraktívna cena!

Celková plocha: 60m2 (vrátane balkóna a spoločných častí).
Podlažie: 8

Apartmán sa nachádza vo veľmi luxusnom a štýlovom 5*****komplexe, ktorý predstavuje moderný komplex s hotelovou časťou a súkromnými apartmánmi a štúdiá jedná sa o moderný komplex s jedinečnou polohou, štýlovou architektúrou a luxusným interiérom.

Komplex sa skladá zo 768 apartmánov a 6 nádherných víl, s celkovou zastavanou plochou 115 000 m² a je orientovaný smerom na juhozápad. Apartmánový komplex sa nachádza na Južnej pláži v meste Pomorie, iba 8 km od medzinárodného letiska v Burgase a 15 km od druhého najväčšieho mesta na bulharskom pobreží Čierneho mora. Vlastníctvo bytu v tomto komplexe hovorí nielen o dobrom vkuse, ale tiež zdôrazňuje sociálne postavenie majiteľa. Tieto byty sú určené pre ľudí, ktorí ocenia komfort, zvláštne usporiadanie, bezchybnú kvalitu a prestížnu polohu.

Zariadenia a služby:
5******Komplex Club & SPAponúka:
recepcia (otvorená 24 hodín denne) s lobby barom
24-hodinová bezpečnostná služba a video sledovanie celého komplexupcie
k dispozícii (za poplatok) je tiež SPA-wellnes centrum a wellness procedúry a sauna. Kúpeľné SPA-centrum so saunou, vírivkou, parným kúpeľom, relaxačným areálom
štyri vonkajšie bazény, dva bary pri bazéne, aquapark o ploche viac ako 3500 m2,
krytý bazén, umelá rieka, detské tobogány,
kaviarne a bary, 7x reštaurácia,
kúpeľné a welness centrum, multifunkčná sála, športové zariadenia,
bowling, obchody, detský klub,
kozmetický salón,
podzemné garáže a vonkajšie parkovisko, to všetko robí z komplexu nádherné európske letovisko s potrebným vybavením pre prvotriedne bývanie a relaxáciu.

Nehnuteľnosť je vhodná nielen na vlastný odpočinok a rekreáciu, ale aj ako investícia na prenájom. Je to ojedinelá možnosť letného bývania v krásnom a príjemnom prostredí v najväčšom bulharskom letovisku Slnečné pobrežie.

Cena 78 900,00 EUR/celkom.
Ev. číslo: 138570 Kontakt maklér: 0905878600, kontakt pobočka: 0917206206.

obchodný riaditeľ spoločnosti, konateľ arch.Kočuta Tibor

 foto

Byty v oblastiach: Okres Žilina, Okres Bytča, Rajec, Rajecké Teplice,

Domy a pozemky v oblastiach: Okres Žilina,

Popis lokality Bulharsko Pomorie *****Sunset resort

Južná pláž Pomorie sa rozprestiera v pokojnej zátoke. Je to jedna z najbezpečnejších a najčistejších pláží v Bulharsku. Jej dĺžka je cca 1 000 m a šírka dosahuje 100 m.

Do najväčšieho turistického letoviska „Slnečné pobrežie“ a antického mesta Nessebar, ktoré je architektonickou a archeologickou kultúrnou pamiatkou UNESCO, sa dostanete iba za 20 minút autom alebo autobusom.

V blízkosti 2 izbového bytu sa nachádza

Do najväčšieho turistického letoviska „Slnečné pobrežie“ a antického mesta Nessebar, ktoré je architektonickou a archeologickou kultúrnou pamiatkou UNESCO, sa dostanete iba za 20 minút autom alebo autobusom.

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti.

Tu sa Vám zobrazia nehnuteľnosti, ktoré ste si pozerali na našom webe v minulosti.
Prebieha načítavanie