ID: 138496 Rezervované Trenčín Sihoť Jiráskova 3 izbový byt na predaj

3 izbový byt TOP ponuka Trenčín Sihoť Jiráskova

Cena: 154 990,00 €
Cena za m²: 2 499,84 €
Mesačná splátka hypotéky: 534,90 €
Počet zobrazení ponuky: 998 x
Výmera: 62 m²
Balkón: áno
Poschodie: 2/3
Stav: po rekonštrukcii
Energ. trieda: B

Popis 3 izbového bytu

na predaj štýlovo zariadený, moderný 3 izbový byt o výmere 62 m2. Byt je situovaný v tehlovej 3 podlažnej bytovke v najvyhľadávanejšej časti Trenčína - SIHOŤ I, na Jiráskovej ulici. Ideálne 2 poschodie ho predurčuje na pokojné a tiché bývanie s výbornou vybavenosťou a zázemím. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kúpeľne, samostatného WC, či kuchyne. Nasleduje vstup do obývačky a z nej do 2 nepriechodzích izieb. Celý byt prešiel rekonštrukciou pred pár rokmi, ktorá zahŕňa výmenu elektrorozvodov, stúpačiek, rozvodov vody, výmenu podláh či interiérových dverí. Kuchyňa disponuje balkónom s orientáciou do tichého tienistého dvora, rovnako je balkón aj v obývačke, s orientáciou na juhozápad. Odtiaľto je prekrásny výhľad na dominantu Trenčína - hrad. V spálni je na mieru vyhotovený priestranný rolldor šatník, detská izba je veľkosťou skromnejšia, no rovnako útulná. Samozrejmosťou je murovaná pivnica o výmere 4 m2. Bytový dom prešiel komplexnou rekonštrukciou fasády, zateplením, výmenou balkónov, stúpačiek a strechy. V bezprostrednej blízkosti bytovky sa nachádza niekoľko detských či workoutových ihrísk, hrádza, cyklotrasy, zimný či futbalový štadión, no najväčšou devízou je športovo - rekreačná zóna ostrov. Pestrá paleta reštaurácií, krčmičiek dotvára pohodu a možnosť uvoľnenia, no nechýba ani súbor základných prvkov, ako je pošta, základná škola, niekoľko materských škôl, niekoľko lekární, obchodné centrum Rozkvet, zdravotné stredisko či niekoľko drobných obchodov s potravinami. Výborná je dostupnosť do centra mesta - pešo do 10 minút a rovnako kvalitné napojenie MHD do ostatných mestských častí . Do 10 minút pešo je rovnako vzdialená autobusová či železničná stanica. Cena 151.900 Eur.. kontakt : rybarm@realityholding.sk / 0902 840 180. Ev. číslo: 138496 Kontakt maklér: 0917206206, kontakt pobočka: 0917206206.

vedúca právneho oddelenia Mareková Mária, JUDr.

 foto

Byty v oblastiach: Trenčín,

Domy a pozemky v oblastiach: Okres Trenčín,

Popis lokality Trenčín Sihoť

.

V blízkosti 3 izbového bytu sa nachádza

bankomat (do 1km), pošta (do 1km), detské ihrisko (do 100m), škôlka/jasle (do 500m), obchod (do 100m), nemocnica/zdravotné stredisko (5 minút), škola (do 500m), zastávka verejnej dopravy (1 minúta), letisko (3.084km)

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti.

Tu sa Vám zobrazia nehnuteľnosti, ktoré ste si pozerali na našom webe v minulosti.
Prebieha načítavanie