ID: 138410 Rezervované Na predaj Mníchova Lehota rodinný dom

Rodinný dom exkluzívne v Rh+ Mníchova Lehota

Cena: 257 000,00 €
Cena za m²: 1 028,00 €
Mesačná splátka hypotéky: 886,96 €
Počet zobrazení ponuky: 2131 x
Výmera: 250 m²
Pozemok: 985 m²
Počet izieb: 4
Stav: veľmi dobrý
Energ. trieda: C

Popis rodinného domu

na predaj exkluzívne v RH+ tehlový 2 podlažný, 4- izbový RD v centre obce Mníchova Lehota. Dom, postavený na pozemku o výmere 985 m2 bol skolaudovaný v roku 1990. Situovaný je na 2 podlažiach, pričom jednotlivé etáže 2. NP sú netradične terasované. 1 NP je tvorené priestrannou garážou, chodbou , kotolňou , práčovňou a viacerými pivničkami, pričom vstup do priestorov je riešený ako cez garážovú bránu, ak aj priamo z vnútorného priestoru domu. 2. NP pozostáva z chodbičky so šatníkom , následne z otvorenej vstupnej haly , z ktorej sa priamo dostaneme do jednej spálne (hosťovskej izby) toalety, kuchyne či jedálne. Zároveň z haly po otvorenom schodisku prejdeme na druhú etáž, kde sú umiestnené spálňa, detská izba, kúpeľňa či obývačka. Z obývacej izby je možné samostatným schodiskom zísť do jedálne s kuchyňou. Z jedálne je výstup cez terasu na dvor. Vzhľadom na betónovú deku je možné do budúcna uvažovať s vytvorením obytného priestoru aj v podkroví domu (herňa, čitáreň. hosťovská izba...) Súčasťou celku je záhradný murovaný domček slúžiaci ako sklad náradia resp. dielňa, či zemná pivnica a drevený altánok. RD je pripojený na všetky dostupné IS, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom s radiátorovým rozvodom , no v súčasnosti sa preferuje kúrenie tuhým palivom v samostatnom kotli. Ohrev TUV zabezpečuje elektrický bojler. Očarí vás priestranná , udržiavaná záhrada, ktorá je opticky uzavretá živým plotom a tujami. Poloha RD priamo v srdci obce predurčuje k výbornej dostupnosti do školy, škôlky, základnej občianskej vybavenosti (pošta, potraviny, OcU ) no zároveň je len na skok od zastávky SAD s priamym napojením na Trenčín a blízke obce. Mníchova Lehota je vyhľadávanou lokalitou
vzhľadom na svoju blízkosť k mestu, výbornú dostupnosť no zároveň poskytuje možnosti kultúrneho, športového vyžitia v príjemnom podhorskom prostredí. Rozvody elektriky sú medené, rovnako celý dom nevyžaduje žiadnu rozsiahlejšiu rekonštrukciu. Strecha RD je plechová, s pozinkovými zvodmi a inštaláciami. K RD je vypracovaný aktuálny znalecký posudok a geometrický plán. Cena 280.000 Eur / jednanie, ,Energetický certifikát nebol vyhotovovaný. Ev. číslo: 138410, kontakt : rybarm@realityholding.sk, 0902 840 180 Kontakt maklér: 0917206206, kontakt pobočka: 0917206206.

vedúca právneho oddelenia Mareková Mária, JUDr.

 foto

Byty v oblastiach: Trenčín,

Domy a pozemky v oblastiach: Okres Trenčín,

Popis lokality Mníchova Lehota

.

V blízkosti rodinného domu sa nachádza

bankomat (10 minút), pošta (do 100m), detské ihrisko (do 100m), škôlka/jasle (do 100m), obchod (do 100m), nemocnica/zdravotné stredisko (15 minút), škola (do 100m), zastávka verejnej dopravy (do 100m), prístupová cesta (na pozemku), vodovod (na pozemku), rozvod elektriny (na pozemku), kanalizácia (na pozemku), plynovod (na pozemku), letisko (2.694km)

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti.

Tu sa Vám zobrazia nehnuteľnosti, ktoré ste si pozerali na našom webe v minulosti.
Prebieha načítavanie