ID: 138284 Rezervované 3 izbový byt na predaj Trenčín Juh Halalovka

3 izbový byt exkluzívne v Rh+ Trenčín Juh Halalovka

Cena: 178 990,00 €
Cena za m²: 2 130,83 €
Mesačná splátka hypotéky: 617,73 €
Počet zobrazení ponuky: 1341 x
Výmera: 84 m²
Balkón: áno
Poschodie: 3/6
Stav: veľmi dobrý
Energ. trieda: B

Popis 3 izbového bytu

Na predaj 3 izbový byt orientovaný na JZ. Sú nehnuteľnosti, ktoré zaujmú na prvý pohľad.. Unesú svojou dispozíciou, vzdušnosťou, útulnosťou či polohou... Dnes vám predstavujeme novinku v našej ponuke, ktorá si svojich nových majiteľov istotne nájde. Netradičné riešenie bytovej jednotky dáva pocit otvorenosti priestoru a zároveň odčleňuje dennú a nočnú resp. súkromnú časť rovnako, ako bývanie v rodinnom dome. Poctivých 84 m2 je situovaných na 2 podlažiach štýlového mezanínu v tehlovom bytovom dome, skolaudovanom v r. 1994. Bytový dom (ul. Halalovka -sídl. JUH) je po kompletnej rekonštrukcii a po zateplení. Rovnako aj samotný byt na 3. podlaží prešiel renováciou elektrorozvodov, vnútorného schodiska a úpravou pôvodnej dispozície. Dôraz bol kladený na použitie kvalitných materiálov v decentnej farebnej kombinácii. Drevené podlahy sú vkusne doplnené kvalitnou keramickou dlažbou, na mieru boli vyhotovené úložné systémy, šatník či kuchynská linka. Samozrejmosťou sú bezpečnostné vstupné dvere. Dispozične pozostáva z dvoch etáží. Pred samotným bytom je samostatná uzavretá chodba, slúžiaca ako predsieň pre 2 byty s priestranným balkónom, situovaným do vnútrobloku. Po vstupe do bytu sa ocitneme v chodbe, z ktorej sa vstupuje do samostatného WC, šatníka/pracovne a následne do hlavnej časti - obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, oddelenej barovým a jedálenským pultom. Kuchyňu dopĺňa priestranná komora s chladničkou a úložným priestorom. V rožnej časti dominuje drevené masívne schodisko s ďalším úložným priestorom v zádverí. Na poschodí je situovaná detská izba s francúzskym oknom, spálňa a chodba. Odčlenením časti chodby vznikol priestranný šatník, ukrytý za posuvnou zrkadlovou stenou. Sumár miestností na poschodí dopĺňa kúpeľňa s WC. Byt zaujme predovšetkým záujemcov o nadštandardné riešene bývania. Mesačná náklady na trojčlennú rodinu sa vrátane energii pohybujú do 150 Eur. Cena 178.990 Eur Kontakt 0902 840 180 / rybarm@realityholding.skEv. číslo: 138284 Kontakt maklér: 0917206206, kontakt pobočka: 0917206206.

vedúca právneho oddelenia Mareková Mária, JUDr.

 foto

Byty v oblastiach: Trenčín,

Domy a pozemky v oblastiach: Okres Trenčín,

Popis lokality Trenčín Juh

4

V blízkosti 3 izbového bytu sa nachádza

bankomat (do 100m), pošta (do 100m), detské ihrisko (do 100m), škôlka/jasle (do 100m), obchod (do 100m), nemocnica/zdravotné stredisko (5 minút), škola (do 100m), zastávka verejnej dopravy (do 100m), letisko (3.084km)

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti.

Tu sa Vám zobrazia nehnuteľnosti, ktoré ste si pozerali na našom webe v minulosti.
Prebieha načítavanie