ID: 137949 TOP ponuka Rodinný dom na predaj Komárno

Rodinný dom TOP ponuka Komárno - Ďulov dvor

Cena: 105 000,00 €
Cena za m²: 1 050,00 €
Mesačná splátka hypotéky: 362,38 €
Počet zobrazení ponuky: 2248 x
Výmera: 100 m²
Pozemok: 806 m²
Počet izieb: 3
Stav: veľmi dobrý
Energ. trieda: D

Popis rodinného domu

Ponúkam na predaj v mestskej časti Ďulov dvor 3 izbový, prízemný rodinný dom. Jeho rozloha je 100m2, pozemok 806m2. Kolaudovaný bol v roku 1980 a je vo veľmi dobrom stave.
Dispozícia domu je vstupná chodba odkiaľ sa ide priamo do kuchyne s jedálňou, priestranná obývacia miestnosť s výstupom na balkón, kúpeľňa, WC, komora a dve nepriechodné izby. Súčasťou domu je aj priestranná garáž. Vzadu na pozemku sa nachádza letná kuchyňa, kde je dovedená elektrina a voda a hospodárska budova. Pozemok je dosť veľký a dáva možnosť novému majiteľovi vytvoriť si oázu pokoja ale aj možnosť menšieho pestovania.
Dom je pôvodný čo tak isto umožňuje novému majiteľovi prerobiť podľa vlastného vkusu. Plafón je železobetón, čiže v budúcnosti keď by niekto chcel vie vybudovať aj podkrovie. Stavom je dom úplne bez chyby. Steny sú nepopraskané, cez strechu nezateká takže je okamžite obývateľný. V dome s nachádzajú všetky IS (plyn, elektrina, kanalizácia, mestská voda) plus studňa.
Výhodou domu je lokalita, v ktorej sa nachádza. Ďulov dvor je mestská časť Komárna čiže nieje kilometrovo ďaleko ale zároveň nie ste priamo v meste. Nachádza sa v tichej uličke s priateľskými susedmi.
Neváhajte a kontaktujte ma už dnes! Možno práve Vy budete jeho nový majitelia.

Cena 105 000,00 EUR/celkom. Kúpou tejto nehnuteľnosti získate poukaz na Kanárske ostrovy! Energetická trieda: D. Ev. číslo: 137949 Kontakt maklér: 0905878600, kontakt pobočka: 0917206206.

obchodný riaditeľ spoločnosti, konateľ arch.Kočuta Tibor

 foto

Byty v oblastiach: Okres Žilina, Okres Bytča, Rajec, Rajecké Teplice,

Domy a pozemky v oblastiach: Okres Žilina,

Popis lokality Komárno - Ďulov dvor

výborná, tichá lokalita

V blízkosti rodinného domu sa nachádza

bankomat (nad 1km), pošta (nad 1km), detské ihrisko (5 minút), škôlka/jasle (nad 1km), obchod (nad 1km), nemocnica/zdravotné stredisko (10 minút), škola (nad 1km), zastávka verejnej dopravy (5 minút), prístupová cesta (pri pozemku), vodovod (na pozemku), rozvod elektriny (na pozemku), kanalizácia (na pozemku), plynovod (na pozemku),

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti.

Tu sa Vám zobrazia nehnuteľnosti, ktoré ste si pozerali na našom webe v minulosti.
Prebieha načítavanie