ID: 137679 novostavba Na predaj penzión Bešeňová hlavná

Penzión novostavba Bešeňová hlavná

Cena: dohodou 
Cena za m²: 0,00 €
Mesačná splátka hypotéky: N/A
Počet zobrazení ponuky: 1530 x
Výmera: 525 m²
Stav: veľmi dobrý
Energ. trieda: A

Popis hotelu, reštaurácie, penziónu

Ponúkame na predaj krásny, luxusný apartmanový dom v obci Bešeňová vzdialený len 50 m od Thermal Parku Gino Paradise Bešeňová. Ide o moderný, novopostavený rekreačný apartmanový dom v obci Bešeňová. Pre budúceho majiteľa je v ponuke ako plne vybavený. V cene je zahrnutá aj rozľahlá záhrada pre hostí s altánkom, detským ihriskom a grilom. Garantujeme vám, že si ju každý váš hosť okamžite zamiluje. Vo Vile Ajke sa nachádza 10 samostatných, kompletne zariadených ubytovacích jednotiek – 6 apartmánov a 4 štúdiá. Všetky ubytovacie jednotky majú vlastnú plne vybavenú kuchyňu, gauč, TV a kúpeľňu so sprchovacím kútom.
Objekt sa predáva aj s parkovaním, čo je praktické najmä pre hostí, ktorí prichádzajú z väčšej diaľky. Vila Ajka je napojená na všetky inžinierske siete, ako sú voda, elektrina, plyn, kanalizácia či internetový optický kábel. Objekt má 3 vstupy, je riadne zateplený a má plastové okná, takže sa u vás radi ubytujú hostia aj počas zimných mesiacov. Cena: na vyžiadanie. Ev. číslo: 137679 Kontakt maklér: 0917206206, kontakt pobočka: 0917206206.

realitný maklér Krajčírik Michal

 foto

Byty v oblastiach: Okres Liptovský Mikuláš,

Domy a pozemky v oblastiach: Okres Liptovský Mikuláš,

Popis lokality Bešeňová hlavná

Bešeňová

V blízkosti hotelu, reštaurácie, penziónu sa nachádza

autopožičovňa (9.883km), letisko (6.26km)

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti.

Tu sa Vám zobrazia nehnuteľnosti, ktoré ste si pozerali na našom webe v minulosti.
Prebieha načítavanie