ID: 136473 so stavebným povolením Trenčianske Bohuslavice pozemok pre komerčnú výstavbu na predaj

Pozemok pre komerčnú výstavbu so stavebným povolením Trenčianske Bohuslavice

Cena: 420 000,00 €
Cena za m²: 62,69 €
Mesačná splátka hypotéky: N/A
Počet zobrazení ponuky: 1888 x
Výmera: 6700 m²
Účel: pozemok pre komerčnú výstavbu
Terén:
Na pozemku: voda, plyn, elektrina
V blízkosti: žiadne siete

Popis pozemku pre komerčnú výstavbu

na predaj pozemok s projektom a platným stavebným povolením pre výstavbu priemyselného objektu - výrobnej haly, parkoviska a administratívnej časti. Pozemok sa nachádza v priemyselnom areáli, je kompletne oplotený a uzavretý. Plocha o výmere 6700 m2 je vedená ako zastavanáplocha, pričom na predmetný projekt je vydané právoplatné stavebné povolenie. Súčasťou ponuky je kompletná dokumentácia k stavbe. Areál má výbornú dostupnosť na hlavný ťah BA- ZA, v podstate priamy výjazd. Súčasne ponúka výborné napojenie na D1 do 5 minút. V areáli sú dostupné IS - voda, elektrika, plyn , v dimenziách potrebných pre priemyselnú výrobu. Projektová dokumentácia je k nahliadnutiu pri obhliadke. Logisticky je areál výborne situovaný, do Nového Mesta nad Váhom vzdialený len 5 minút, do Trenčína 15 minút. Rozloha pozemku umožňuje aj následné úpravy projektu, dostavbu resp. vytvorenie nových objektov.Cena 420.000 Eur s možnosťou dohody. Viac informácii priamo v RK Reality holding - Ing. Michal Rybár Ev. číslo: 136473 Kontakt maklér: 0917206206, kontakt pobočka: 0917206206.

vedúca právneho oddelenia Mareková Mária, JUDr.

 foto

Byty v oblastiach: Trenčín,

Domy a pozemky v oblastiach: Okres Trenčín,

Popis lokality Trenčianske Bohuslavice

.

V blízkosti pozemku pre komerčnú výstavbu sa nachádza

bankomat (10 minút), pošta (10 minút), detské ihrisko (10 minút), škôlka/jasle (10 minút), obchod (10 minút), nemocnica/zdravotné stredisko (5 minút), škola (10 minút), zastávka verejnej dopravy (do 100m), prístupová cesta (na pozemku), vodovod (na pozemku), rozvod elektriny (na pozemku), kanalizácia (na pozemku), plynovod (na pozemku),

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti.

Tu sa Vám zobrazia nehnuteľnosti, ktoré ste si pozerali na našom webe v minulosti.
Prebieha načítavanie