nehnuteľnosti na predaj Čereňany v sieti Reality holding +

Zobrazujem nehnuteľnosti Čereňany v sieti realitných kancelárií Reality holding +.

Lokality nehnuteľností v okrese Prievidza

Vyberte makléra alebo realitnú kanceláriu

Upresnite parametre nehnuteľnosti

Stav nehnuteľnosti

Terén pozemku

Počet použitých filtrov: 1
Čereňany

pozemky Čereňany

V kategórii pozemky Čereňany sa nachádza 1 pozemok.

Čereňany Ranč s veľkým pozemkom trvalý trávnatý porast na predaj - 12000m2

Foto Čereňany Ranč s veľkým pozemkom trvalý trávnatý porast na predaj - 12000m2
ID: 95843 12 000,00m² dohodou dohodou Na pozemku:
voda, plyn, elektrina
V blízkosti:
žiadne siete

EXKLUZÍVNA PONUKA. Ponúkame na predaj ATRAKTÍVNY AREÁL v nádhernej lokalite s panoramatickým výhľadom pri potoku a lese na úpätí pohoria Vtáčnik na POLOSAMOTE neďaleko obce Čereňany, okr. Prievidza. Oplotený areál je umiestnený v krásnej tichej lokalite pod lesom na mierne sklonenom južnom POZEMKU o výmere 12.000 m2 s grandióznym výhľadom do ďalekého okolia. Táto ponuka je vhodná INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ na podnikateľské účely v AGROTURISTIKE. Areál je vhodný na chov domácich zvierat, alebo ako RANČ na chov koní, oviec, muflónov, kôz atď. Je tu možnosť vybudovania RYBNÍKA na chov rýb.
Súčasťou predaja okrem pozemku je DREVENÝ ZRUB - s terasou. Veľký podpivničený 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM s podkrovím /nutná rekonštrukcia/ a s ďalšou nedokončenou stavbou - menší 2 IZBOVÝ DOMČEK s podkrovím v ich tesnom susedstve. Ďalej VEĽKÁ PODZEMNÁ GARÁŽ pre 3 vozidlá, ktorá je so zrubovým domom spojená s podzemnou chodbou a stavebné úpravy terénu, vrátane kamennej steny vedľa garáže a nad domom, skalou murovaného plotu, kombinovaného pletivom, s tromi kovanými bránami. Nádherný MUROVANÝ KRB s pieckou na chleba. Posledná kolaudácia bola v r. 2010.
Vykurovanie, v prízemí podlahové a v poschodí radiátormi. Vlastná voda - STUDŇA a vlastný septik. Elektrika 220/380V. Cez celý pozemok je vedená SPEVNENÁ makadamová príjazdová KOMUNIKÁCIA. Okolo zadnej a bočnej časti je vybudovaný veľký KAMENNÝ PLOT s 3 vstupnými a výstupnými bránami v priamej tesnej blízkosti lesa a POTOKA so studničkou.
Celý areál je monitorovaný KAMEROVÝM SYSTÉMOM.
Neskutočný kľud a relax, bezpečnosť, polosamota, oddych, panoramatický výhľad poskytujú možnosti využitia areálu na rekreačné účely zamestnancov, s možnosťou výstavby ďalších nehnuteľností na ubytovania ako aj wellness, bazénu a pod., i v súvislosti s možnou výstavbou golfového ihriska nad areálom. V blízkom okolí sa nachádzajú kúpele Chalmová, Malé Bielice a vo vzdialenosti 20 km kúpeľné mestečko Bojnice. V okolí sa nachádza niekoľko lyžiarskych vlekov. ATRAKTÍVNA CENA v realitnej kancelárii. DOHODA možná. Pre vážnych záujemcov dohodneme OBHLIADKU.
Kúpou tejto nehnuteľnosti získate poukaz na Kanárske ostrovy! Energetická trieda: C. Ev. číslo: 95843

Celý popis Detail nehnuteľnosti
Prebieha načítavanie